Всеукраїнська науково-методична конференція
«Забезпечення якості вищої освіти»
10-12 квітня 2019 року в Одеській національній академії харчових технологій була проведена Всеукраїнська науково-методична конференція «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ». Академія є членом Асоціації європейських університетів. За результатами ресертифікаційного аудиту академія отримала сертифікат ISO 9001:2015, який засвідчує впровадження та використання системи менеджменту якості у наступних галузях: здійснення освітньої діяльності, наукової і науково-технічної діяльності, підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів.
- Шляхи забезпечення якості вищої освіти
- Доброчесність – головна наскрізна ідея забезпечення якості вищої освіти
- Розвиток моделі здобуття вищої освіти
- Науково-методичне забезпечення інноваційного розвитку освітнього процесу
- Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів
- Методологічні основи формування кадрового потенціалу науково-педагогічних працівників
- Інформаційні технології та методологічні особливості дистанційного навчання
Програму конференції можна подивитися за посиланням: програма конференції
4-5 квітня 2016 року в Одеській національній академії харчових технологій було проведено 47 науково-методичну конференцію «Перспективи розвитку науково-методичного забезпечення для самостійного вивчення дисциплін та їх окремих розділів». Робота складалась з двох частин – пленарного засідання та трьох секцій:
Секція 1 «Науково-методичне забезпечення навчального процесу (методологія, технології створення, інновації)», керівник секції – Мураховський Валерій Генріхович
Секція 2 «Технології самостійної навчальної роботи студентів. Шляхи адаптації студентів до самостійної навчальної роботи», керівник секції – Волков Віктор Едуардович.
Секція 3 «Інформаційні технології навчання та дистанційна освіта», керівник – Корнієнко Юрій Костянтинович.